Tuesday, 2024-04-16, 12:50 PM
Welcome Guest RSS
SITE LOGO
Main Page RegisterLog in
Site menu
Site friends
    Mūsu banners:

    Kods:


    charger

    Yugibum

    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

    FirefoxRS

Main » 2007 » December » 10 » WC3L XIII cienitajiem
WC3L XIII cienitajiem
8:54 AM

Kā jau visās kibersporta disciplīnās, arī šeit organizācijas nepārtraukti meklē veidus kā uzlabot savu komandu, kamēr spēlētāji meklē sev izdevīgāko piedāvājumu.

 

 Laikam būtu jāsāk ar Four Kings, kuriem šis gads ir pagājis daudz neveiksmīgāk par iepriekšējiem. Pēc fantastiskās uzvaras WCG turnīrā, 4kings zaudēja ļoti vērtīgu spēlētāju -  Creolophus, kurš nolēma koncentrēties mācībām un aiziet no kibersporta uz neprognozējamu laika periodu. Kā vēlāk izrādījās tas bija tikai neveiksmju sākums, jo komanda nespēja kvalificēties WC3L XII sezonas finālturnīram. Nākamais komandu pameta viens no spēcīgākajiem Pasaules spēlētājiem -  ToD. Organizācija nekādi nespēja vienoties par vienlīdz izdevīgiem noteikumiem. Visbeidzot, šodien karaļi atvadās arī no -  DemusliM. Kā komentēja 4Kings spēlētājs Grubby: "viņam pietrūka motivācijas un vēlmes sasniegt nākamo līmeni."

 

Four kings nu ir palikuši tikai 4, no kuriem ir tikai viens izteikts augstākās klases spēlētājs. Pirms nākamās sezonas sākuma komandai būs jāpapildina rindas ar vismaz vienu vai diviem jauniem.

 

Four Kings sastāvs:

  •  Grubby,  Fury,  LiiLD.C,  Zeus 19


 Šīs sezonas WC3L uzvarētāji SK Gaming arī ir šķīrušies no diviem spēlētājiem, tiesa šie zaudējumi komandai nav kritiski un būtiski neietekmēs komandas sniegumu turpmāk. Līgums ar  HoT bija iztecējis, un organizācija nespēja vienoties ar šo spēlētāju par turpmāko sadarbību. Atgādināšu, ka HoT izcīnīja ļoti svarīgus punktus fināla spēlē pret MyM|Susiria, un SK Gaming svinēja uzvaru. Vairākas dienas atpakaļ komandu pameta arī viens no Vācijas labākajiem spēlētājiem  XlorD. Visticamāk, ka SK Gaming atgriezīsies pie korejiešu komandas sastāva, lai gan šobrīd komandā to ir tikai trīs.

 

SK Gaming sastāvs:

 SoJu,  Remind,  Lyn,  Miou,  Insomnia

 

Šobrīd pilnā sparā iet kvalifikācijas turnīrs nākamajai sezonai, papildus informācija par komandu sastāviem, kā arī nākamās sezonas dalībniekiem noteikti tiks paziņota pirms XIII sezonas sākuma.

 

 Kas attiecas uz iepriekšminētajiem spēlētājiem, tad  ToD jau ir atradis jaunas mājas. Viņš turpmāk spēles Mousesports. Komandas spēlētāju skaits nu jau ir sasniedzis 10 !!! Vienīgais loģiskais izskaidrojums tik lielam spēlētāju skaitam ir Mousesports vēlme piedalīties visos turnīros ar maksimāli spēcīgu sastāvu un garu rezervistu rindu. Redzēsim vai tas atmaksāsies un vācu organizācija spēs viņus noturēt.

 

 Pēc aiziešanas no SK Gaming - HoT momentāli atrada sev jaunu komandu. Tagad viņš pārstāvēs Gravitas Gaming, kas sastāv no četriem Krievijas un viena Baltkrievijas spēlētāja. Kā izteicās Gravitas Gaming spēlētājs  Rob : "Ar HoT pievienošanos mūsu komanda ir kļuvusi vēl spēcīgāka, mēs būsim viena no labākajām komandām Pasaulē!"

 

Līdz tam gan viņiem vēl jāpārvar WC3L XIII kvalifikācijas turnīrs :)

Views: 1266 | Added by: rko | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Login form

News calendar
«  December 2007  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Our survey
Kas vissvairak abdraud musu PC
Total of answers: 27

Search

Copyright MyCorp © 2024
Website builderuCoz