Saturday, 2024-04-27, 5:48 PM
Welcome Guest RSS
SITE LOGO
Main Page RegisterLog in
Site menu
Site friends
    Mūsu banners:

    Kods:


    charger

    Yugibum

    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

    FirefoxRS

Main » 2007 » December » 4 » Datorspēle bērniem «Uzcel Gaismas pili!"
Datorspēle bērniem «Uzcel Gaismas pili!"
6:04 AM

Baltā Māte ir norūpējusies par Latviju un nolemj uzcelt Gaismas pili. Uzbūvējot Gaismas pili varēs palaist Gaismas ģeneratoru, kas radītu Gaismas tīklu pāri visai Latvijai, tad latviešu tautas pašapziņa iegūtu jaunu spēku un kļūtu neiznīcināma. Māras uzdevumā galvenais arhimags un arhitekts Birkerts izstrādā bibliotēkas rasējumus un uztic galvenajam celtniekam Vilkam to uzcelt. Vilks kopā ar Astoņiem kustoņiem ķeras pie darba un trejdeviņos mēnešos un deviņās dienās uzceļ Gaismas pili.

Informatīvais mākonis Krišjānis ir sakrājis latviešu tautas likteņinformāciju Dainu formā un glabā to Dainu Skapī. Kombinējot Dainu skapja lapiņas, viņš var redzēt un ietekmēt latviešu tautas likteni. Lai darbinātu Gaismas ģeneratoru, nepieciešams Dainas salikt pareizā secībā. Šo darbu Krišjānis uztic diviem labākajiem koderiem — Rainim un Čakam, kuri raksta Gaismas programmu. Melnais Tēvs, kura štābs atrodas Gaismas pils kanalizācijā arī ir spēcīgs programmētājs. Viņš vēlas pārvērst Gaismas ģeneratoru par Pelēko Sūkņu staciju. Tā izdzēstu latviešu tautas atmiņu un aizvietotu to ar ļauno spēku algoritmiem, tad latviešu tauta būtu kā bezgribas radījumi, kas padevīgi izpildītu ļaunās pavēles.

Bet notiek neparedzamais — naktī pirms Bibliotēkas oficiālās atvēršanas Vārnas uz dzelzceļa tilta sarīkojušas uzdzīvi. Starp vārnām paklīst baumas, ka Bibliotēkā ir seifs. Daudz nekavējoties tumsas aizsegā Vārnas lido apzagt seifu, lai varētu sapirkties krelles un spīguļus. Kad Vārnas atklāj, ka tas nav seifs, bet Dainu skapis, viņas sāk savā starpā plēsties un izmētā Dainas.

Gaismas pils apsardzes priekšnieks Lāčplēsis agri no rīta atrod Dainu Skapi uzlauztu un Dainas izkaisītas pa visiem stāviem.

Veselu dienu tiek strādāts, lai salasītu izmētātās lapiņas un saliktu tās atpakaļ skapī. Kad kārtība atjaunota, Rainis ar Čaku atklāj, ka 8 Dainas ir pazudušas. Radušos apjukumu izmanto Melnais tēvs un bibliotēkā uzsāk mitoloģisko spēku invāziju.

Šajā brīdī pa Gaismas pils durvīm ienāk Skolnieks, kurš atnācis pēc ieteicamās literatūras…….

Lejupielādē spēli šeit!

Views: 7261 | Added by: Mincene | Rating: 4.5/2 |
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Login form

News calendar
«  December 2007  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Our survey
Kas vissvairak abdraud musu PC
Total of answers: 27

Search

Copyright MyCorp © 2024
Website builderuCoz